Samsung Galaxy S Smartphonelar

resim
  Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  Forumu AraArama  YardımYardım  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş

Samsung
 MSNdeyim.com Forum > Çesitli > Çep Telefonlari > Samsung
Mesaj icon

Konu: Samsung Galaxy S Smartphonelar

Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Gönderen Mesaj
MSNdeyim.Com
Yönetici
Yönetici
Simge
Msndeyim.com Msn ifadeleri

Gönderilenler: 1914

Alıntı MSNdeyim.Com Cevaplabullet Konu: Samsung Galaxy S Smartphonelar
    Gönderim Zamanı: 28\Temmuz\2010 Saat 22:06
Samsung Galaxy S Smartphonelar
Samsung Mobile, Android 2.1 işletim sistemine sahip Samsung Galaxy Smartphone cep telefonu modellerinin 2010 içerisinde AT&T, T-Mobile, Verizon Wireless, US Cellular ve Cellular South aracılığıyla ABD kullanıcılarının beğenisine sunulacağını duyurdu. Samsung'un güçlü ve en son teknoloji ürünü özelliklerle donattığı Samsung Galaxy Smartphone akıllı cep telefonları 4 inç büyüklüğünde göz alıcı Super AMOLED ekrana, 1GHz Hummingbird uygulama işlemcisine ve çeşitli standart fonksiyonlara sahip. Samsung Galaxy S Smartphone telefonlar
Çok sayıda eğlence, mesajlaşma ve sosyal ağ özellikleriyle yazılım uygulamalarına sahip olan Samsung Galaxy S smartphone akıllı cep telefonları yenilikçi ve açık kaynaklı Android 2.1 işletim sistemi ile Android Market, Google Arama, Google Maps, Gmail, YouTube, Google Talk ve diğer Google mobil hizmetlerini eksiksiz biçimde destekliyor. Samsung Galaxy S cep telefonu sahipleri Android Market aracılığıyla 60,000'in üzerinde uygulamaya erişerek cihazlarını çeşitli yazılım uygulamalarıyla özelleştirebiliyorlar.Samsung Galaxy S
Yeni Samsung Galaxy smartphone akıllı cep telefonları Samsung'un e-posta, anında mesajlaşma, sosyal paylaşım ağ güncellemeleri ve SMS mesajları konularında bilgi gönderme ve alma üzerine odaklı Mesajlaşma ve Telefon Rehberi çevresinde yapılandırılan bir uygulaması olan Social Hub aracılığıyla sürekli bağlı kalabiliyorlar.

Samsung Galaxy smartphonelar
Ayrıca Samsung Galaxy smartphone akıllı cep telefonları Google Takvim gibi portal ajanda bilgilerini ve sosyal paylaşım ağlarının verilerini tek bir ajandada görüntüleyerek iki yönlü senkronizasyona olanak tanıyor. Samsung Captivate, Samsung Epic, Samsung Vibrant ve Samsung Fascinate cep telefonu modelleri önümüzdeki aylarda kullanıcıların beğenisine sunulacak. Tüm Samsung Galaxy S smartphone cep telefonları Android işletim sisteminin 2.2 versiyonuna terfi edilebilir olacak.

Samsung Galaxy S incelemeleri
Samsung Galaxy cep telefonunun test örneği elimize ulaştığında yüksek çözünürlüklü test fotoğrafları eşliğindeki kapsamlı bir Samsung Galaxy smartphone telefon incelemesini sizlere sunacağız.
Paylasim Icin Tesekkurler
IP Özel Mesaj Gönder
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 9.06